Five Favorites

Urban Decay Naked 3 Palette

12 otroligt fina skuggor som passar både till vardag och fest, det finns både matta och med skimmer och dessutom har alla utom en väldigt bra pigment enligt mig. Har använt denna nästan varje dag och älskar att alla nyanser går åt det rosa hållet. Är rosa inte färgen för dig finns det även andra paletter i Naked kollektionen.

Real Techniques 301 Flat Contour

Detta kan vara den bästa contour borsten jag testat och ja jag har testat många. Inte nog med att den är bäst är den också i rosé guld vilket jag absolut inte klagar på.

Loreal True Match Foundation

Min favorit foundation bland drugstore produkterna, den täcker och jämnat ut utan att det ser för mycket ut. Själv är jag i färgen D3/W3 och den matchar perfekt med min hudton. Tycket även att de har ett brett utbud utav nyanser samt bra variation när det kommer till undertoner.

Face Stockholm Eyedust

Världens finaste pigment, som dessutom räcker hur länge som helst. Jag har i färgen Reality som har en rosa/guldig nyans, passar till allt och sitter bra utan att röra på sig under dagen både med och utan primer. Är faktiskt riktigt sugen på att införskaffa mig några fler i andra nyanser.

Urban Decay All Nighter Setting Spray

Har nämnt denna tidigare men den är värd att nämnas igen, är inne på min andra flaska och kommer fortsätta att köpa den. Sprayen får sminket att sitta på plats, gör så att det håller längre och tycker även att det ser jämnare ut efter man använt den. Man kan även spraya sin ögonskuggsborste lite innan man applicerar en skugga för att få ett lite mer skimmrigt resultat, någonting jag faktiskt bruka göra ganska ofta.

Gillar

Kommentarer

Linaerix
Linaerix,
Så himla fin palett!
nouw.com/linaerix
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229